Hoppa till innehåll

Baros regioner

Baro har för närvarande en region, Norrland. Under varje region bildas flera klubbar. En klubb kan vara en stad, en depå eller liknande. Ju fler medlemmar desto fler klubbar. Varje region  har representanter i Riksstyrelsen, och varje klubb har representant i Regionstyrelsen. På så vis har den enskilda medlemmen möjlighet till full insyn i hela organisationen.

Den lokala verksamheten sker inom en klubb, som är en självständig organisation som verkar i samarbete med övriga BARO-organisationer. Klubbarnas adresser och övriga kontaktuppgifter finns längre ner på sidan, från norr till söder. Några klubbar har en egen hemsida.

Självklart kan man bli medlem även om det inte finns en klubb där man arbetar. Finns det en klubb i närområdet kan man ingå i den. I annat fall ingår man direkt under regionen.

När det har blivit flera medlemmar på en arbetsplats kan det vara lämpligt att bilda klubb. Det som behövs för det är en ordförande, sekreterare och kassör. Riksorganisationen ställer upp med den hjälp som behövs.

Vi har OMBUD ute i landet som arbetar med fackliga frågor för våra medlemmar.

Representanter ute i landet

Har du ytterligare frågor kan du vända dig till någon nedan.

Svealand

Anders Nordvall
070 – 742 87 77
anders@nordvall.st

Götaland

Hans-Åke Sabel
0730 – 87 94 98
hans-ake@baro.nu